Over Skibrilmarkt.nl

Skibrilmarkt.nl is dé website waar je alles kunt vinden als het gaat om skibrillen.
Op onze website kan je blog artikelen vinden, waarin wij je meer vertellen over de producten op onze website.

Wij van skibrilmarkt.nl hebben een samenwerking met Coolblue, waarvoor wij de producten promoten. Wanneer je doorklikt op een artikel zal je automatisch bij de productpagina uitkomen van Coolblue. Hier kan je het product bestellen via de gangbare manieren.
Uw bestelling loopt geheel via Coolblue, en zal zonder inmenging van onze zijde gebeuren.Meest gestelde vragen

Omdat wij begrijpen dat het misschien niet helemaal duidelijk is wat wij doen, zullen wij hieronder de meest gestelde vragen beantwoorden.
Wij streven er altijd naar om zo eerlijk en open naar onze gebruikers te zijn. Mocht je dus vragen hebben over onze bedrijfsvoering, stel ze dan gerust.

Betaal ik meer voor mijn producten als ik via jullie bestel?

Een veel gestelde vraag is of u, als klant, meer betaald voor een product als je via ons bij Coolblue komt.
Dit kunnen wij zeer kort beantwoorden met NEE!


Hoe actueel zijn jullie prijzen?

Wij updaten de prijzen op onze website meermaals per dag, zodat wij altijd de meest actuele prijs tonen. Jij als gebruiker zal daarom altijd de meest actuele prijs zien op onze website, en de prijs die je ook zal zien bij de productpagina op Coolblue.


Als ik niets extra's betaal, waar verdienen jullie dan op?

Wij van skibrilmarkt.nl hebben een samenwerking met Coolblue. Deze samenwerking behelst dat wij voor hun de producten die zij aanbieden promoten via onze website. Voor elke verkoop die er via onze website zal worden gedaan krijgen wij een kleine vergoeding van Coolblue. Deze vergoeding zullen zij uit hun eigen commissie op een product betalen.
Wanneer je dus een product besteld bij Coolblue via onze website, zal niet jij maar Coolblue hier kosten voor maken. Je betaalt de prijs die anders ook zou doen, en Coolblue levert iets van zijn winst in op het product om ons te betalen.


Er is iets mis met mijn aangeschafte product, bij wie moet ik zijn?

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met uw bestelling, of product, dan kan je dit aangeven bij Coolblue. Wij van skibrilmarkt.nl hebben enkel je als potentiele klant doorgestuurd naar Coolblue, en zitten niet tussen het daadwerkelijke bestelproces.


Met welke software is deze website gemaakt?

Onze website draait op het Rapidtopia-systeem. Dit is een online feed-driven applicatie waarmee je binnen no-time een shop kan opstarten.
Wil je meer weten over dit systeem, kijk dan op http://www.rapidtopia.com.